Ericini

September 10, 2007 // Posted in food  


Due nostri cari amici, Beatrice e Raffaele, ci hanno omaggiato di uno splendido piatto, fatto e dipinto a mano, a Valderice, in provicia di Trapani.
Inoltre il piatto era pieno di dolci detti “ericini”, fatti con marzapane e assolutamente straordinari. Sono preparati nel convento della Badia, a Erice, da suore di clausura.
Se pensate di passare da casa nostra nelle prossime ore, potreste essere fortunati e trovarne ancora qualcuno. Ma non tardate troppo….


Two friends of us, Beatrice and Raffaele, offered us a wonderful dish (hand made and hand paint, from Sicily), full of crazy “Ericini”, delicious pastry based on “marzapane”. Their origin is from the “Convento della Badia”.
If you plan to visit us in the next few hours you could be lucky and find something to eat. But if you will arrive late….

This entry was posted on September 10, 2007 at 10:01 pm and is filed under food. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

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