Un dolce pomeriggio

December 18, 2011 // Posted in food, friends  

Lo squisito Parrozzo preparato da Fernando

Oggi pomeriggio l’ottimo Fernando, il nostro amico che non ama i blog, ci ha invitato a casa sua per lo scambio degli auguri natalizi, assieme a Carlo e Susana e a Nico e Dana, con rispettivi bimbi, Marina e Sofia, e Leo. Gia’ il fatto di passare il pomeriggio con cari amici e’ davvero piacevole; se a tutto cio’ si aggiunge che l’evento e’ stato “addolcito” dal Parrozzo, preparato magistralmente da Fernando, dallo Strudel delizioso di Silvia, e dallo squisito croccante di Fasano si puo’ ben immaginare che il pomeriggio sia stato davvero memorabile. Grazie davvero a tutti.


Lo straordinario strudel preparato da Silvia


Today in the afternoon we reached Fernando’s place to taste, together with Carlo and Susana, and Dana and Nico (and with their lovely children), the amazing Parrozzo he prepared. It was great, but it was not the only dessert we ate. In fact Silvia prepared her first Strudel (and it was delicious), and Carlo brought a special croccante from Fasano, his native village. Obviously we drunk also some good wine. Probably now we have to start some diet, but the afternoon was great and energetic.

Il croccante di Fasano

This entry was posted on December 18, 2011 at 10:08 pm and is filed under food, friends. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

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