A special bread

April 13, 2009 // Posted in food  


Sempre traendo ispirazione dal sito del Cavoletto di Bruxelles Silvia ha preparato stavolta delle squisite treccine alla ricotta, tanto belle quanto buone. Alternando cosi’ il pur sempre ottimo pane prodotto con la macchina del pane (la mitica Princess), con questi tipi di pane che sono anche particolarmente fotogenici, i Sacchibelli di fatto non comprano piu’ il pane al supermercato o in panetteria. E non ne sentono la mancanza.


Always following the delicious website Cavoletto di Bruxelles Silvia prepared a special bread called treccine alla ricotta. As you can see looking at the recipe, ricotta cheese is the secret ingredient for this bread that looks wonderful. Sacchibelli are almost free from commercial bread you can find at supermarket and usually they prepare bread using the Princess bread machine. Now, we these new experiments, as you can see from the picture, their bread is not only good, but it looks very nice too.

This entry was posted on April 13, 2009 at 8:47 pm and is filed under food. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Comments (1)

  • DAVID says:

    ciao Enrico
    come stai ?
    so che Tal ti scrive alle volte
    anche io entro ogni tanto.
    questo pane si fa anche nella Germania.si chiama KRANTZ
    CHE E’ il mio con congniome originale.significa ghirlanda come
    nei fiori.
    state bene
    davide papa di TAL
    davidata@smile.net.il

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