Back to travel

June 21, 2023 // Posted in food, Travels  

La pandemia è stata superata, e così pure tutte le conseguenti restrizioni. E anche se le nuove abitudini (smart-working, video calls e così via) riducono sensibilmente la necessità di viaggiare, a volte capita ancora di doverlo fare. Così, dopo anni, nel giro di una settimana è capitato, alla componente maschile adulta di casa sacchibelli, di dover andare a Monaco, Grenoble e Catania. Non male. Con il vantaggio di aver incontrato, conosciuto o rivisto persone estremamente interessanti, tra colleghi e clienti.

L’ottima cena bavarese dopo la giornata di lavoro (Munich)
La tavolata con i colleghi al Beer garden (Munich)
Birra post-evento a Catania coi colleghi
Da Catania a Siracusa per incontrare Dario
Lo straordinario antipasto di pesce da Mariano, a Ortigia
Cena con Hassen, con la gradita visita di Carlo e Marina

After the pandemic, sacchibelli’s male adult component didn’t start back to travel for job purposes. It is more efficient to have calls. However in June it happened a particular scenario and in a week I had to flight to Munich, to drive to Grenoble and to fly to Catania. A bit amazing, but once again, I appreciated the possibility to meet pepole (colleagues, customers or friends) in person. And, while traveling, you always can enoy amazing food. A special mention to “Osteria da Mariano” in Siracusa. Thanks Dario for the great dinner!!!

This entry was posted on June 21, 2023 at 8:35 am and is filed under food, Travels. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply (name & email required)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.