Piadine

June 8, 2008 // Posted in food  


Dopo le crepes francesi, oggi e’ stata la volta delle piadine romagnole. E anche stavolta direi che i risultati sono stati piu’ che incoraggianti. E anche Luisa, che e’ venuta a pranzo da noi, pareva piu’ che soddisfatta.
Silvia ha impastato e precotto le piadine, mentre io ho provveduto al ripieno, senza particolari sforzi di fantasia. Abbiamo cosi’ spaziato dalla piadina con cotto e crescenza a quella con crudo e brie.


After the french crepes, today Silvia prepared “piadine romagnole”. THey were pretty good, and Luisa too, who came for lunch at our place, appreciated them.
Silvia prepare the “piadina” while I was manly involved in the “filling” phase. I used “prosciutto”, both “cudo” and “cotto”. The first one with brie cheese, while the second one with “crescenza”.

This entry was posted on June 8, 2008 at 2:55 pm and is filed under food. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

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